UAEU2.JPG

Щиро вітаємо працівників сільськогосподарської галузі громади з професійним святом!  

З давніх – давен Україна славиться працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та дбають про рідну землю. Адже праця на ній безперервна, як саме життя, свята і благородна, бо з маленького хлібного зернятка починається сила української землі. 

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих працівників ланів і ферм, керівників і фахівців сільськогосподарських підприємств, фермерських та власників особистих селянських господарств, ветеранів сільськогосподарського виробництва незалежно від форм власності та господарювання. Ваша напружена праця була і залишається визначальною складовою розвитку громади та запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії–залишаються взірцем для багатьох поколінь.

Ви герої сільськогосподарського фронту, адже попри війну в країні продовжуєте вирощувати і збирати врожаї та забезпечувати продовольчу безпеку.

З глибокою шаною дякуємо вам за нелегку, але таку потрібну всім працю. Щиро бажаємо здійснення планів і задумів, втілення в життя усіх сподівань. Нехай ваші роботящі руки не знають втоми, під мирним небом щедро родять ниви, будуть багатими врожаї, сільськогосподарська праця приносить задоволення і достаток, в родинах панує злагода,а в серці – щастя, радість і впевненість у завтрашньому дні.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет