gerbuk.JPG

Шановні працівники закладів культури, а також майстри та аматори народного мистецтва!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята, яке в Україні відзначається 9 листопада.

Сьогодні свято тих, для кого творчість, щире захоплення мистецтвом, любов до музики, танцю, театрального дійства, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами. Адже без традицій – немає культури, а без культури — немає нації, і кожен народ існує доти, доки живе його культура.

Наша об’єднана територіальна громада надзвичайно багата талановитими людьми. Творча робота працівників культури вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю. Ви створюєте людям свято, даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури. Споконвіку пісня і танець, музика і слово були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, вони вселяли і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Тож нехай культура гуртує нашу громаду для утвердження заможної і духовно багатої України, а цей день відгукнеться у ваших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру.

Щиро дякуємо кожному із вас, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи. А в такий складний для країни час надихаєте людей жити, творити та допомагати нашим захисникам.

Бажаємо всім вам мирного неба, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, щоб шукати і втілювати в життя найприголомшливіші ідеї, перетворювати задумане в шедеври. Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишатимуться непоміченими.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет