UAEU2.JPG

4 листопада професійне свято відзначають працівники залізничного транспорту України. Щиро вітаємо з Днем залізничника машиністів, провідників, диспетчерів, чергових станцій, працівників залізничного депо та всіх, хто пов’язав своє життя з залізничними шляхами країни.

Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці країни. Успішна робота залізничного транспорту залежить від сумлінної роботи її працівників, які у будь-який час доби, за будь-якої погоди забезпечують комфорт та безпеку пасажирів.

Сьогодні на залізниці працюють фахівці найвищої кваліфікації – справжні професіонали, які добре знають і люблять свою справу. Люди, які в складних умовах війни, ризикуючи власним життям, вирушають в найнебезпечніші та непередбачувані рейси, які під шквальним вогнем ворожої артилерії, в суцільній нічній темряві рятують поранених військових, дітей, жінок та літніх людей, а також доставляють надважливі вантажі та гуманітарну допомогу. Тож наші українські залізничники – це «залізні» герої, яким мільйони людей дякують за врятовані життя.

Але, на жаль серед працівників цієї мирної професії теж є жертви, життя багатьох залізничників обірвалося при спробі врятувати чужі. Вічна пам'ять працівникам залізничного транспорту, які не повернулися зі свого останнього рейсу.

Шановні залізничники! Прийміть щиру подяку за вірність обраній професії: часом небезпечній, але дуже відповідальній. Бажаємо вам міцного здоров’я, родинного щастя та добробуту, вагомих професійних здобутків, нових досягнень у роботі на благо нашої країни і людей та мирного  неба.

Нехай ваші серця наповнюються почуттям гордості за свою працю. Щасливої дороги, вдячних пасажирів і зеленого семафора.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет