UAEU2.JPG

Сьогодні, 3 листопада, в Україні відзначається День інженерних військ та День ракетних військ і артилерії. Щиро вітаємо військовослужбовців, ветеранів та працівників цих військових підрозділів з професійним святом.

Ви, спадкоємці славних бойових традицій, є прикладом вірності присязі, самовідданості і рішучості в справі захисту територіальної цілісності та незалежності України. Ваша служба є надійним муром, який дозволяє українцям почуватися захищеними.

Дякуємо за віддану службу, високу професійну підготовку та мотивацію, а також за мужність і героїзм, проявлені в ході стримування російського агресора на території нашої країни, відданість бойовому братерству та вагомий внесок у підвищення престижу Збройних Сил України.

Схиляємо голови перед пам’яттю героїв – воїнів інженерних військ, артилеристів і ракетників, які віддали своє життя у боротьбі з ворогом за мирне майбутнє України. Вічна їм пам’ять!

Бажаємо всім, хто причетний до сьогоднішнього професійного свята, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, сімейного затишку, злагоди та достатку, успіхів у підвищенні рівня професійної майстерності, нових перемог під час виконання бойових завдань, нових звершень у справі служіння Українському народові та цілими і неушкодженими повернутися з війни додому.

Слава ЗСУ! Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет