UAEU2.JPG

Шановні юрківчани! Щиро вітаємо з Днем села. Це свято важливе для кожного, хто безмежно любить свою маленьку батьківщину, хто не покинув рідне село, а щодня наполегливо працює для створення комфорту в рідній стороні. Хто живе в інших місцях, але серцем залишається у краї свого дитинства і юності, пам’ятаючи його неповторну красу.

Славиться Юрківка привітними, добрими та гостинним людьми, добрими господарями, які вміють працювати в полі, в тваринництві, в освітніх закладах і звичайно в мистецтві. А останнім часом і на непростій волонтерській ниві задля забезпечення наших воїнів - земляків, щоб вони відчували, що дома про них турбується, пам’ятають і чекають. Щиро дякуємо всім за небайдужість та наполегливу працю, за щирі серця та любов до рідної землі.

На жаль зараз наша країна перебуває в стані війни, тому цього року звичного святкування не буде. Але Україна впевнено йде до перемоги і після її здобуття ми разом відсвяткуємо усі свята, яких нас позбавили путінські посіпаки. Ми віримо, що прийде час, і " згинуть наші воріженьки, як роса на сонці..." і запанують українці на своїй рідній землі.

Від усієї душі зичимо всім юрківським родинам міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай Юрківка процвітає, щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, єднаючи всіх нас у згуртовану громаду.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет