gerbuk.JPG

Сьогодні, у першу неділю жовтня, ми відзначаємо День територіальної оборони України. 30 вересня 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про день територіальної оборони України» в якому наголошувалося на важливості територіальної оборони у забезпеченні обороноздатності та територіальної цілісності України. Це наймолодший рід військ Збройних Сил України, однак вони вже мають великий бойовий досвід.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення наші військові захищають Україну від ворога. "Готові до спротиву!" — гасло, яке Сили територіальної оборони ЗСУ реалізують на практиці. Сформовані безпосередньо під час війни, ви стали невід’ємною частиною Збройних Сил України, взяли до рук зброю, щоб захистити свободу і рідних. Дякуємо кожному з вас, хто сьогодні в строю, хто боронить нашу землю від російського окупанта.

Бажаємо вірно і гордо стояти на сторожі спокою і блага країни, сміливо і легко відображати всі натиски з боку противника, козацького здоров’я, спокою і оптимізму душі, миру, добра та процвітання нашій країні.

Боремося далі! Буде тяжко, але ми вистоїмо. За нами правда. З нами Бог. І Перемога буде за нами!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет