UAEU2.JPG

Щороку перша неділя жовтня дарує нам прекрасне свято усіх освітян – День учителя. Для кожного з нас життєва дорога розпочинається зі знань, умінь та навичок, які ми отримуємо в освітніх закладах. І хоча людина вже народжується особистістю, враховуючи виховання родини та оточуючих, роль учителя ніколи не перестане бути важливою, необхідною та в деяких випадках навіть ключовою.

Висловлюємо щиру вдячність за багаторічну професійну діяльність нашим педагогам та ветеранам педагогічної праці. Визнання і шана освітянам, які працюють зараз, у надважкий для країни час. Використовуючи свій досвід, знання та любов до дітей, пристосовуючись до нових вимог і форм навчання, ви закладаєте в своїх вихованців головне – людяність і патріотизм, вчите цілеспрямованості, наполегливості, працелюбності, долучаєте до активного громадського життя.

Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість і будуть плідними.

Бажаємо всім вам вистояти морально, духовно, фізично, продовжувати успішно працювати за покликанням і продовжувати дарувати свій педагогічний талант дітям. Хай у ваших родинах всі будуть живі і здорові, хай перемога і мир увійдуть в кожну домівку.

Зі святом, дорогі освітяни!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет