UAEU2.JPG

Шановні вихователі та працівники дошкільних закладів громади!

Щиро вітаємо з професійним святом та дякуємо за велику любов і турботу про дітей, за невтомну працю і великий талант сіяти мудрість і знання, а в такий складний для країни час уміло оберігати і "лікувати" дитячі душі.

Безтурботне дитинство і формування особистості кожної дитини залежить від професійності вихователя, його терпіння та уваги до внутрішнього світу дитини. Саме вихователі, перші люди після батьків, з ким діти проводять так багато часу, і які вкладають часточку своєї душі у їх виховання.

Бажаємо працівникам дошкілля нових професійних досягнень, міцного здоров’я, сил і натхнення. Ніколи не втомлюйтеся від дитячого галасу, а разом з маленькими бешкетниками радійте кожному новому дню, кожній новій ідеї, вчіться у них бути щасливою людиною просто так – сміятися щиро і дзвінко, мріяти красиво і весело, вірити в дива і власними руками їх здійснювати.

Нехай життя під мирним небом буде наповнене щастям і добром, в родині панують достаток і злагода, в серці – добро і мудрість, а посмішки вихованців дарують невичерпну енергію.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет