UAEU2.JPG

17 вересня в Україні професійне свято відзначають представники надзвичайно мужньої, відважної, героїчної професії – працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань по ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту  життя і здоров'я людей.

Рятівники завжди у повній готовності прийти на допомогу. Вони в будь яку пору року: у спеку, зливу, град, снігопад чи штормовий вітер є світлом надії на порятунок для тих, хто потрапив у біду.

В час коли на нашій землі йдуть кровопролитні бої і ворог накриває Україну ракетними обстрілами, рятувальники під кулями і градами, ризикуючи власним життям, розбирають завали зруйнованих будівель, щоб  врятувати життя людей, а також ліквідовують інші руйнівні наслідки діянь окупантів.

Спасибі вам за стійкість, мужність і відвагу, за професіоналізм та вірність своєму обов’язку. Бажаємо вам міцного здоров'я, міцності духу, невичерпної енергії, злагоди в родинах, мирного неба та незмінного успіху у вашій гуманній і благородній праці на благо нашої держави. Ніколи не втомлюйтесь допомагати іншим, гордо і відповідально несіть по життю звання "рятівник".

Нехай завжди вас оберігає Господь, даючи сил і наснаги побороти будь-яку стихію, і вийти переможцем у будь-якій ситуації.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада, її виконавчий комітет