gerbuk.JPG

В останню неділю серпня ми відзначаємо День Ватутінської міської територіальної громади. Уже два роки ми є однією родиною, для якої єдині правила і закони, радощі, прикрощі та вагомі здобутки, як буханець хліба – порівну для всіх.

Ми разом радіємо успіхам і разом у часи печалі. Нас всіх об’єднує щоденна праця на укріплення нашої громади, спільна діяльність у допомозі нашим захисникам і захисницям та людям, яких знедолила війна,  а ще спільна мрія – подолати ворога, здобути перемогу, щоб жити в мирі і злагоді.

Хоча громаді лише 2 роки, її населені пункти тісно між собою пов’язані: історією, трудовими здобутками, родинними зв’язками та культурою.

Дякуємо всім, хто небайдужий до рідного міста та села, представникам старшого покоління, мудрим наставникам, які продемонстрували приклад безкорисного служіння своєму краю, змінюючи його на краще. Пишаємося родинними династіями шахтарів і будівельників, вчителів і лікарів, вихователів і службовців, артистів, спортсменів, працівників сільського господарства та багатьох інших професій, якими багатий наш край.

Вітаємо нашу активну і креативну молодь, яка є  гарантією розвитку і процвітання нашої громади та всієї України.

Щира вдячність керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі, усім платникам податків (фізичним і юридичним особам), які в цей складний для країни час наповнюють бюджет громади, даючи їй сили продовжувати функціонувати; депутатам, які відстоюють інтереси виборців у раді та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем та складних викликів сьогодення; а також всім, хто забезпечує реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків.

Стискається серце і дуже боляче, що свято ми зустрічаємо в умовах війни. Але в той же час війна показала на кого ми можемо покластись у допомозі. Щира подяка народному депутату Сергію Нагорняку, обласним депутатам Олександру Коваленку та Семену Радченку,  голові Звенигородської районної військової адміністрації Юрію Піковському, обласному Товариству Червоного Хреста, та багатьом іншим, які проводять значну роботу із забезпечення громади  гуманітарною допомогою та організації помічі воїнам ЗСУ.

Ми впевнені, що труднощі минуть, і найближчим часом скінчиться війна, повернуться додому наші захисники, і ми разом, спільними зусиллями будемо дбати про розвиток нашої громади: щоб поля колосилися зерном, будинки були затишними, двори - доглянутими, дороги без вибоїн, вулиці – зеленими та квітучими, і на нашій землі панував мир.

Сердечно бажаю всім козацького здоров’я, міцної волі, сили духу, безмежної любові до свого краю та впевненості в завтрашньому дні, мирного неба, злагоди та достатку в кожній родині, а ще запашного хліба на столі.

Нехай процвітає наша громада, народжуються в ній нові покоління і будуть відомі нові імена. Нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет