UAEU2.JPG

Щиро вітаємо жителів громади та ї гостей з великим святом – Днем одного із головних символів нашої держави - Прапора України.

Він є символом нашої країни, що  втілює національну єдність, честь та гідність. традиції державотворення, історії та сьогодення.

Він укріплює націю: і в горі, і в радості та гордо майорить на щоглах поряд з іншими прапорами держав світу в міжнародних організаціях. З ним відзначають всі визначні події, які відбуваються в країні. Він зігріває душу нашим захисникам, які нині у жорстокій боротьбі боронять українську землю від рашистів.

Прапор України пройшов нелегкий шлях свого становлення, але головне не втратив своїх кольорів:  синього – кольору мирного неба, і жовтого - кольору достиглого пшеничного поля.

І вже скоро настане доленосний день, коли  Державні прапори обов'язково зафарбують у синьо-жовті кольори всю Україну від Закарпаття до Луганщини, від  Чернігівщини до Криму, коли ми будемо святкувати Велику перемогу над ворогом.

Бажаємо всім нам миру і злагоди, сил і терпіння на повоєнне відновлення країни, достатку і процвітання, здоров'я і щастя, а родинам дочекатись живими додому своїх синів і дочок.

І нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності.

Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада, її виконавчий комітет