UAEU2.JPG

    Шановні бійці добровольчих батальйонів, добровольці Збройних Сил України,наші героїчні захисники!

У непростий для країни час, пройшовши Майдан і Революцію Гідності, ви згуртувалися і стали на захист територіальної цілісності та суверенітету нашої держави на її східних рубежах. Ви зупиняли наступ російського агресора та злочинні дії терористичних угрупувань.

Нині, знову зі зброєю в руках, з високим почуттям патріотизму і відданості своєму народові, ви даєте гідний відсіч російським загарбникам, які 19 днів тому відкрили проти нашої країни повномасштабну війну. Ці катюги знищують наші міста і села, вбивають мирне населення та викрадають людей.Пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних сил України ви продовжуєте боронити українську землю, робите усе можливе для забезпечення надійної оборони і відсічі ворогу. Ваш бойовий досвід у боротьбі з ворогом неоціненний, тому перемога обов’язково буде за нами.

Від усієї громади висловлюю глибоку подяку всім хто ніс і нині несе військову службу, хто захищає Україну проявляючи нечуваний героїзм, відвагу та мужність. Дякую кожному, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок у протистоянні агресору.

Бажаю всім витримки і Божого захисту. Повертайтесь додому з перемогою живими і неушкодженими.

Мирного всім нам неба!

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою міський голова Олександр Заборовець