gerbuk.JPG

Щороку спалах яскравої різдвяної зірки сповіщає про прихід найважливішого для християн усього світу свята, яке вже більше двох тисяч років несе людству віру в краще майбутнє, торжество добра над злом, світло очищення.

Свято народження Сина Божого єднає всіх нас у радості, сповнює душі благими намірами та надихає на милосердя. Скрізь панує чарівна атмосфера, будинки прикрашені гірляндами, виблискують вбрані ялинки, у храмах відбуваються святкові богослужіння. В цей день в очікуванні дива звучить щира молитва, а за святковим столом збирається вся родина.

Тож нехай Господь береже кожного з нас, ваші родини, множить радість та добро, дарує міцне здоров'я,  наповнює серця вірою.

Щиро бажаємо, щоб до кожного свято завітало з колядками та щедрівками, зігріло душевним теплом, добротою та любов’ю, і нехай воно стане початком дороги в новий мирний та щасливий рік.

Небо і земля торжествують – Христос Рождається. Нехай свято буде радісним, нехай кожна родина в добрі, злагоді та мирі славить Добру Новину!

Щедрої куті, веселої коляди, Божого  благословення та щасливого Різдва!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет