gerbuk.JPG

Шановні жителі Ватутінської міської територіальної громади!

Завершується 2021 рік – рік становлення нашої громади. Всі ми з вами причетні до того, що громада впевнено заявила про свою появу, пройшла непрості випробування і сповістила про свою перспективність.

Все, що робило місто і компактно розміщені біля нього села – робилося спільно вперше.

Мудрі в приказках українці підмітили, що перший млинець глевкий. Тому не завжди виходило так швидко і якісно, як прагнули того наші жителі. Вчимося разом, спільно йдемо до поставленої мети: зробити життя комфортним і перспективним.

Дякую всім, хто підставив плече, подавав руку допомоги не словом, а ділом сприяв змінам на краще: народному депутату України Нагорняку С.В., голові Черкаської обласної державної адміністрації Скічку О.О., голові Черкаської обласної ради Підгорному А.В., голові Звенигородської РДА Піковському Ю.М., депутатам обласної ради (особливо Коваленку О.М.), депутатам Ватутінської міської ради, керівникам підприємств, установ, організацій (найбільше голові правління ПрАТ "Ватутінський комбінат вогнетривів" Літвіну Д.В.), всім сільськогосподарським товаровиробникам громади.

Щирі слова подяки адресую кожному жителю громади, хто своєю щоденною інколи непомітною працею покращує життя громади.

Вдячний і тим, хто намагався підставити підніжки – невелика їх кількість навчила долати перешкоди, рухатись у законному руслі до поставлених цілей.

Дорогі мої земляки! Щиро вітаю вас з прийдешнім 2022 роком та Різдвом  Христовим!

Бажаю міцного здоров'я, мирного неба, добробуту, віри та впевненості в майбутнє, щастя і родинного тепла.

Нехай зігріє вас тепло і сяйво Різдвяної Зірки, наповнить серця душевною рівновагою, щирою любов’ю та гармонією.

Радісних  свят, смачної куті, веселої коляди, привітної долі

та святкового настрою!

Щасливого Нового Року та радісного Різдва!