gerbuk.JPG

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства! Воно стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності, розбудовою власної державності і демократії та об’єднує людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

Місцеве самоврядування має в Україні глибокі й міцні історичні традиції і бере свій початок ще з часів Київської Русі. Сьогодні це найближча до людей і їхніх турбот гілка влади. Адже саме органи місцевого самоврядування об'єднують громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити життя у громадах та державі щасливим і багатим.

Щиро дякуємо всім, хто працює на благо нашої громади в самоврядних органах: депутатам обласної та міської ради, працівникам структурних підрозділів міської ради та виконавчого комітету, ветеранам місцевого самоврядування громади, а також усім громадянам з активною життєвою позицією. Лише спільними зусиллями ми можемо рухатись вперед, вдало здійснювати управління та вирішувати проблеми.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди,  творчої сили та нових звершень на ниві зміцнення державності і народовладдя. Нехай множиться натхнення, мудрість і наполегливість у справах задля розвитку нашої громади.

Нехай зміцнюється авторитет України в Європейській спільноті і в усьому світі, як високодемократичної, процвітаючої та могутньої держави!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та виконавчий комітет