gerbuk.JPG

Шановні військовослужбовці, учасники АТО/ООС та ветерани військової служби!

Щиро вітаємо з професійним святом - Днем Збройних Сил України.

Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу та рідної землі. Служба в лавах Української армії для військових не просто професія, це - найвища честь, покликання. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

Цьогоріч День Збройних сил України ми знову зустрічаємо в особливих умовах, коли ворог нарощує військову агресію. Але ми свято віримо, що тисячі офіцерів і солдат, серед яких і наші земляки, які героїчно захищають Батьківщину зі зброєю в руках не дадуть ворогу жодного шансу, не дозволять сплюндрувати рідну землю, відстоять нашу незалежність і суверенітет

Боротьба з ворогом дається дорогою ціною. Тисячі захисників  віддали своє життя, захищаючи країну. Серед них є і наші земляки. Це пекуча біль для кожного члена громади, адже ми втратили Героїв, які самовіддано служили Батьківщині, були прикладом патріотизму, мужності і великої любові до своєї країни.

Вони назавжди залишаться у нашій пам'яті і пам'яті прийдешніх поколінь.

Збройні Сили України за останні роки стали справжньою національною гордістю, гарантом стабільності та суверенітету України. І ми горді від того, що нині у зоні ООС воює не тільки зброя, а й козацький український дух, який неможливо здолати.

Бажаємо усім, хто поєднав своє життя з військовими професіями, хто проходить строкову службу, хто боронить країну в зоні ООС, ветеранам АТО та військової служби міцного здоров'я, мирного неба, надійного тилу, сімейного тепла, добробуту і злагоди в родинах, витримки і безмежного щастя. Нехай всі складні випробування, що випадають на долю військових, долаються успішно. Хай буде мир в країні.

Слава Україні! Героям слава!

З погою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет