UAEU2.JPG

Шановна громадо! Щиро вітаємо всіх з Днем Гідності та Свободи!

Це свято засноване на честь подій, які докорінно змінили наше життя. Дві революції - Помаранчева 2004 року та Революція Гідності 2013-2014 років показали світові бажання українців звільнитись від гніту, розправити крила та жити в демократичній, європейській, суверенній державі.

День 21 листопада назавжди став незаперечним доказом відродження нашої нації, адже події Майдану змінили народ, його погляди, мрії та зміцнили віру у своє майбутнє.

Це день, коли ми вшановуємо Небесну Сотню та бійців АТО/ООС, які своїм патріотизмом, силами, мужністю, відвагою та втраченими життями дали нам шанс на щасливе життя. Вони продемонстрували  незламність волі, силу козацького духу, здатність захищати державу, оберігати життя мирних громадян та творити нову Україну – країну гідного життя.

Ми висловлюємо також щиру подяку людям, які у непростий для України час активно долучились до волонтерської діяльності - підтримували майданівців, а згодом наших військових.

Революційні події об’єднали нас та показали, що разом – ми сила, і наше суспільство здобуло право на зміни, які маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя. Тому всім нам потрібне єднання: у помислах, у діях, у прагненнях, щоб досягти цілей, які відстоювали учасники Майдану під час Революції Гідності.  

Ми вільні творити своє майбутнє!

Щиро бажаємо всім міцного козацького здоров’я і наснаги, добробуту і мирного неба над головою, незгасимої енергії, нових звершень та здобутків в ім`я процвітання України.

Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та виконавчий комітет