UAEU2.JPG

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Щиро вітаємо вас з професійним святом!

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї та оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї  терпіння і душу, які не уявляють свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, та тих, хто кожного дня веде величезну просвітницьку роботу. Культура – це місія, яка несе добро та красу, і любов до неї ніколи не продається і не купується.

 Працівники культури особливі, бо талант дається не кожному, і щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість та завойовувати серця глядачів. Ви формуєте унікальний культурний простір, який об’єднує людей. А головне – робите все для того, аби культура розвивалася, була живою та сучасною.

Ви докладаєте максимальних зусиль для того, щоб ми могли пишатися досягненнями аматорських колективів нашої громади. Адже ви вмієте повести за собою і дорослого, і дитину у світ прекрасного. Ваша творча нива встелена новими здобутками й творчими досягненнями. Завдячуючи участі в численних фестивалях та конкурсах ви прославляєте нашу громаду не лише в країні, а й за її межами. 

Щиро дякуємо кожному із вас за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності і краси.

Бажаємо всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, ентузіазму в пошуку і втіленні в життя своїх ідей, успіхів у перетворенні задуманого в шедеври. Нехай ваша праця буде гідно нагороджена, а заслуги не залишаються непоміченими!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет