gerbuk.JPG

Шановні ветерани та мешканці Ватутінської міської територіальної громади!

28 жовтня в Україні відзначається День визволення від фашистських загарбників, національне свято, присвячене вигнанню військ нацистської Німеччини з території України. Сьогодні весь український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу землю в роки Другої світової війни.

 В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова вдячності всім ветеранам Другої світової війни. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих та перед усіма, хто, визволяючи міста і села нашої Батьківщини, наближав таку жадану перемогу.

Уславлюємо тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до своєї країни, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у непорушну єдність поколінь, у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

Українці ніколи не забудуть цю сторінку історії та про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Шановні Герої - визволителі, ви є живою історією нашої України. Ми пишаємося вами, пам`ятаємо всіх, хто захищав та визволяв нашу землю від нацистської навали. Ми доземно вклоняємося вам за врятований світ від фашистської навали, за дитячий сміх, за спокій матерів, за хліб на нашому столі. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних. Бажаємо вам і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та виконавчий комітет