UAEU2.JPG

Шановні працівники харчової промисловості, сердечно вітаємо вас з професійним святом!

Від вашої невтомної праці, професіоналізму та сумлінності залежить добробут і якість життя кожного українця. Бо саме ви даруєте мешканцям громади хвилини насолоди своїми чудовими продуктами. Саме завдяки вашій кропіткій праці магазини вчасно отримують якісну і свіжу продукцію, яку ми щодня купуємо.

Сьогодні продукція вітчизняного товаровиробника стала насправді конкурентоспроможною і успішно задовольняє потреби споживачів, як на внутрішньому так і на зовнішньому ринках. Окрім того харчова промисловість із року в рік займає новий, все вищий рівень розвитку. Сердечно висловлюємо всім працівникам галузі глибоку шану і щиру повагу.

Щирі вітання керівникам та колективу ТОВ «Комбінат баранкових виробів» - потужному підприємству харчової промисловості міста. Дякуємо за смачну і якісну продукцію, за постійне збільшення асортименту, за впровадження нових технологій, цікаві презентації своєї продукції та участь у вирішенні соціально-економічних проблем громади.

Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у нелегкій праці, невичерпної енергії та нових виробничих здобутків. Нехай кожен робочий день дарує вам задоволення та натхнення, нехай світяться посмішками обличчя ваших рідних, в домівках панує радість, достаток та здоров’я, а тонкий смак і любов до своєї справи допомагають досягти успіху!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та виконавчий комітет