UAEU2.JPG

Шановні юрківчани!
Щиро вітаємо з Днем села та святом Покрова Пресвятої Богородиці!

У кожної людини є своє місце сили. Місце, яке до себе притягує завжди, не дивлячись на те, куди завела її доля. Це рідне місто чи село, де людина народилась, виросла, відчула перші почуття, пізнавала світ і його мудрість.

Для юрківчан – це рідна Юрківка, яка сьогодні відзначає свій день народження.

Це свято єднає всіх його жителів - хто тут народився чи  приїхав на проживання з інших місць, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Це свято всіх, хто пише історію своєї малої Батьківщини щоденною, наполегливою працею, хто дарує своєму селу щиру любов і турботу, хто створює неповторний колорит Юрківки, зберігає  її історію та закладає  майбутнє.

Щира подяка всім юрківчанам, представникам різних поколінь, за працю на благо села і громади.

Від щирого серця зичимо всім богатирського здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба, щедрої долі і злагоди в кожній родині.

Бажаємо щоб Юрківка розквітала, дзвеніла тут пісня крилата, гули новосілля, весілля, родини і радості й щастя було тут багато.  Щоб кожному з вас посміхалася доля, Господь дарував наснагу і сили, щоб ви проживали у дружньому колі, і працею славили ваші родини.

Нехай Пресвята Богородиця наповнює душі любов’ю, щирістю й всепрощенням,  серця незгасним світлом віри і в усьому допомагає високе її заступництво.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада, виконавчий комітет