gerbuk.JPG

Шановні юристи!

Сердечно вітаємо вас з професійним святом, яке відзначається щороку 8 жовтня – в прекрасну пору золотої осені!

Ваша професія була, є і залишиться однією з найнеобхідніших у суспільстві. Вона є дуже відповідальною і тяжкою, адже в час швидких змін у законодавстві, потрібно постійно вчитись і бути обізнаним, щоб професійно надати консультацію, підготувати документи, вибудувати лінію захисту або звинувачення та здійснити інші правочини.

Ви присвятили своє життя служінню Закону і високим принципам права. Повсякденною працею забезпечуєте права та свободи громадян, формуєте правову державу і розбудовуєте демократичне правове суспільство.

Прийміть слова вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань, посиленні соціального захисту наших громадян та вірне служіння Закону.

Щиро бажаємо вам міцного здоров’я і щастя, мирного неба та злагоди, добра і достатку. успіхів та досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень.

Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість, а творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають вас. Нехай здійснюються всі плани та задуми як на професійному, так і на життєвому поприщі.

З повагою міський голова Олександр ЗАБОРОВЕЦЬ, колектив Ватутінської міської ради та виконавчого комітету