UAEU2.JPG

Щиро вітаємо З Днем музики всіх хто любить музику і творить її!

У світі народжуються і живуть люди з різними уподобаннями, характерами, темпераментами… Але мабуть немає жодної людини, яка би не захоплювалася музикою. Музика багатогранна і може задовольнити будь-які смаки:джаз, блюз, етнічна музика, народна пісня, класика, кантрі, рок, рок-н-рол, поп-музика, панк, авторська пісня та багато інших стилів. Музика - це універсальна мова спілкування, що не потребує слів.

Музика лунає у серці майже кожної людини, й дарує гамму почуттів. Протягом життя нас постійно супроводжують різні звуки: шелест листя, спів пташок, грім, шум води, морський прибій…. Це також своєрідна музика, яка надихає композиторів на створення музичних творів та допомагає людині пізнавати світ.   

А головне донести музичну композицію до слухача так, щоб вона зачепила струни душі. І тут головну скрипку відіграють музиканти, які віртуозно, переплітаючи композицію із семи нот, творять диво.

Ми щиро вітаємо всіх музикантів та поціновувачів музики  з Днем Музики!

Бажаємо творчого горіння, здобутків на обраній ниві,  міцного здоров'я, терпіння і натхнення, побільше щасливих подій, достатку та радості. Нехай МУЗИКА ЛЮБОВІ завжди звучить у вашому житті, МУЗИКА ЩАСТЯ супроводжує у справах і кар’єрі та  не перестає звучати МУЗИКА УДАЧІ!

З повагою міський голова Олександр ЗАБОРОВЕЦЬ, колектив Ватутінської міської ради та виконавчого комітету