gerbuk.JPG

Щиро вітаємо працівників бібліотечних закладів  громади з професійним святомВсеукраїнським днем бібліотек!

Бібліотечна справа має древні корені, адже за історичними даними перша бібліотека виникла ще 8000 років тому. Та й нині, у час комп'ютерізації та розвитку інформаційних технологій, бібліотеки не втрачають своєї актуальності.

З кожним роком бібліотечні фонди поповнюються і потрібно мати неабияку ерудицію,  талант, знання, терпіння, щоб у скарбниці вікової мудрості знайти саме ту книгу, яка буде цікавою читачу, знати психологію людини, щоб зрозуміти, який жанр принесе їй найбільше задоволення від прочитаного.

Мудрі, яскраві й неповторні бібліотекарі – це душа бібліотеки! Їх місія – зберігати диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу, створювати ауру добра і душевного тепла. Вони першими дізнаються про новини у світі інформації., вміло в ній орієнтуються та несуть людям радість спілкування з книгою. 

То ж щиро бажаємо творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у благородній просвітницькій справі. Низький уклін вам за працю, ентузіазм, безкорисність, за теплоту сердець і відданість бібліотечній справі.

Нехай не заростає дорога до бібліотек, а стає ще більш широкою та збільшується коло поціновувачів книги.

З повагою міський голова Олександр ЗАБОРОВЕЦЬ, колектив Ватутінської міської ради та виконавчого комітету