UAEU2.JPG

Шановні вихователі і працівники дошкільних закладів громади!

Щиро вітаємо вас з професійним святомВсеукраїнським днем дошкілля!

Сьогодні свято  добра, мудрості та любові. Саме вашими зусиллями твориться майбутнє нашого народу і нашої держави. Ви сумлінно виконуєте професійний обов’язок, навчаєте маленьких громадян України пізнавати секрети навколишнього світу,  любити і берегти свою Батьківщину.

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця. Це наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ.

Саме на вас покладене важливе завдання – виховання наймолодших представників українського суспільства. Бо дошкільний вік особливо важливий і відповідальний період у житті дитини. В цьому віці формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння та уваги до внутрішнього світу дитини.

Зичимо вам невичерпної енергії та натхнення, терпіння і міцного здоров'я, мирного неба, нових професійних досягнень і глибокої поваги від вихованців та їх батьків.

Нехай життя буде наповнене щастям і добробутом, прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом та любов'ю.

Нехай посіяні вами зерна добра і милосердя дають дружні сходи в серцях і душах дітей!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, колектив Ватутінської міської ради та виконавчого комітету