gerbuk.JPG

Шановні працівники лісового господарства!

Щиро вітаю вас з професійним святом Днем працівників лісу! 

Це професійне свято за традицією відзначається золотої осені. Його святкують люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві та заслуговують глибокої поваги і високого авторитету, а також всі хто з любов'ю і повагою ставиться до лісу.

А ще це свято й людей, які з чистими думками приходить до лісу і допомагають йому. Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки працівників лісового господарства. Кожна людина повинна почуватися лісником, кожна повинна посадити «своє дерево», і, бажано, не одне; і всі ми є відповідальними за примноження та збереження лісових насаджень. Створені працьовитими руками лісників зелені шати надійно захищають землю від водної та вітрової ерозії, сприяють екологічному та естетичному поліпшенню довкілля. Для нас та наших нащадків ліси завжди будуть живим свідченням вашої самовідданої праці.

Шановні працівники лісу! Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом. Щиро зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, злагоди та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця і надалі будуть запорукою збереження та примноження наших лісів.

Також, у цей день хочу подякувати ветеранам галузі, які все своє життя присвятили лісу.

З повагою міський голова Олександр Заборовець