UAEU2.JPG

Шановні пожежники, працівники аварійно-рятувальних служб та інших спеціальних формувань!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем рятівника!

Відзначення вашого професійного свята - є державним визнанням неоціненного внеску мужніх людей, які безперервно несуть службу по забезпеченню надійного захисту національних багатств та збереження життя людей під час виникнення  надзвичайних ситуацій.

Працівники рятувальних служб ризикуючи життям приходять на допомогу під час пожеж, повеней, інших стихійних лих, природних і техногенних катастроф. Та зазвичай в екстремальних ситуаціях приймають відповідальні та миттєві рішення, від яких залежать добробут, здоров'я та людські життя. Дякуємо вам за відданість справі, мужність та вірність обов'язку.

Ми щиро вдячні працівникам 7 Державної пожежно – рятувальної частини за цілодобову підтримку бойової готовності, за відповідальне несення служби та чуйне ставлення до людей. Бажаємо вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та всіх життєвих благ, спокою і затишку у родинах та якомога менше тривожних викликів. Нехай мир, злагода і достаток панують у ваших домівках, а Божа Матір буде  покровителькою, захисницею і вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху.

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада та виконавчий комітет