UAEU2.JPG

Шановні підприємці!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідноУказу Президента України, відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в країні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення та розвиток національної економіки.

У цей день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, втілювати в життя нові ідеї та проекти – це талант і одночасно велика праця, яка гідна пошани і підтримки.

Інтенсивний розвиток малого і середнього бізнесу – це основа успішної економіки держави. Розширення напрямків підприємницької діяльності сприяє створенню нових робочих місць, наповненню бюджету, а поряд з цим і соціальна стабільність у суспільстві.

Ви займаєтеся по-справжньому важливою і відповідальною роботою, проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

У цей чудовий день бажаю вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай усі задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим. А ще хочу побажати щоб ви ніколи не втрачали своєї підприємницької хватки і почуття успіху. І пам’ятайте, що навіть мільярдери колись починали з малого, але вони вірили у свій успіх.

З повагою міський голова Олександр Заборовець