gerbuk.JPG

Шановні здобувачі освіти, вчителі, батьки, працівники навчальних закладів Ватутінської міської територіальної громади!

Щиро вітаю з Днем знань  та початком нового 2021-2022 навчального року!

Перше вересня. Розквітають вулиці від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної веселки осінніх квітів. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наша громада зустрічає День знань - радісне свято початку нового навчального року, де будуть цікаві відкриття, пізнання світу та його законів, нові знання і звершення.

Сьогодні вперше продзвенить дзвоник для наших першокласників, які з нетерпінням чекали цього свята. Вони сміливо починають крокувати  незвіданою країною Знань. Тож щиро бажаю щоб навчання для них було цікавим і змістовним.

Дуже хвилюючим сьогоднішнє свято є для одинадцятикласників, яким незабаром обирати свій професійний шлях. Цьогорічний дзвоник сповістить їм про початок фінішної прямої. І цю дорогу, шановні випускники, бажаю вам пройти  з гідністю, аби накопиченого за всі шкільні роки багажу знань, вистачило для продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

А всім школярам - наполегливості, відмінних оцінок, творчості та насиченого життя в навчальному році! Щиро бажаю, щоб навчальний рік був повноцінним, не переривався карантинами і щоб всі були здорові.

З першим днем осені, який починає новий навчальний рік, вітаю також педагогів і всіх працівників закладів освіти, і щиро бажаю професійних успіхів, мудрості і терпіння. Адже вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякую вам, шановні вчителі, за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Щастя вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів.

З повагою міський голова Олександр Заборовець