gerbuk.JPG

Шановні жителі та гості Ватутінської міської територіальної громади!

Сьогодні  ми  вперше відзначаємо День нашої громади, яка об'єднала три прекрасних села Стецівку, Чичиркозівку і Юрківку та місто Ватутіне із селом Скаливатка. Ми всі тісно пов’язані історичними сторінками, територіальним розміщенням та дружніми відносинами, а нині ще й спільною працею на благо громади.

У життєдіяльності  кожного з населених пунктів громади є багато яскравих сторінок з якими пов’язані імена відомих людей у різних сферах діяльності.  Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багата наша громада, складаються з щоденної праці, знань, умінь і талантів його мешканців.  Разом ми дбаємо про соціально-економічний та культурний розвиток, про благоустрій,  працюємо над тим, щоб наші поля колосились зерном, будинки  були затишними, двори - доглянутими, вулиці – зеленими та квітучими.

Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного краю, а особливо представникам старшого покоління - мудрим наставникам, тим, хто пройшов  війну, розруху і не зламався, не втратив віри, і продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи кожен її день своєю працею. Вітаю також молодь, яка в майбутньому буде визначати долю нашої громади. Дуже хочу бачити вас всіх здоровими, цілеспрямованими, перспективними та з активною життєвою позицією.

Щира вдячність керівникам підприємств, установ та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі, усім платникам податків, які наповнюють надходженнями в бюджет, даючи нашій громаді сили для розвитку; депутатам, які відстоюють інтереси своїх виборців у раді та проявляють ініціативу у вирішенні актуальних проблем;  працівникам і посадовим особам місцевого самоврядування, які забезпечують реалізацію рішень ради й відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків.

У цей святковий день  нехай усіх нас об'єднує любов до рідного краю, адже кожен з нас своєю працею розвиває громаду заради кращого майбутнього наших дітей.

Бажаю мирного неба, злагоди, добробуту.  Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім Божого благословення, щастя та добробуту, а також міцного здоров’я та родинного затишку.

Нехай  процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє, нехай панує суспільна злагода, взаємна повага та довіра!

З повагою міський голова Олександр Заборовець