UAEU2.JPG

Шановні жителі громади, прийміть щирі вітання з нагоди Дня хрещення Київської Русі–України та дня пам’яті Великого Рівноапостольного Хрестителя князя Володимира!

У 2008 році День Хрещення Київської Русі – України став офіційним святом згідно Указу Президента України. 28 липня у День Святого рівноапостольного князя Володимира, який у 988 році провів масове хрещення жителів Києва, а згодом і інших міст держави., щорічно відзначається це велике християнське свято.

Із хрещенням для нашого народу розпочалася нова історія. Православ’я стало тією потужною силою, яка вплинула на формування національного характеру та морального обличчя. Сьогодні, це свято надихає творити добро, сповнює вірою, надією та любов’ю до ближніх. Воно є важливим етапом очищення суспільства й формування поваги до вічних цінностей нашої історії.

Щиро бажаю всім жителям громади їх рідним і близьким многая і благая  літа, міцного здоров'я, мирного неба, злагоди і достатку, щастя і процвітання, невичерпних сил для благих справ,  непохитної віри і Божого захисту.

Хай щира віра об’єднає нас та надасть сили рухатися далі на шляху до процвітання нашого краю та рідної Батьківщини!

Нехай Господь оберігає Україну та Український народ і дарує своє благословення.

З повагою міський голова Олександр Заборовець