UAEU2.JPG
Шановні працівники ПрАТ «Ватутінський комбінат вогнетривів»!
 
Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем металургійної та гірничодобувної промисловості!
 
Комбінат вогнетривів здійснює видобуток та переробку вторинних каолінів. На підприємстві працюють досвідчені керівники, висококваліфіковані працівники, які кожного дня своєю тяжкою працею пишуть історію одного із найпотужніших підприємств громади, а також забезпечують гідний внесок в економічний та соціальний розвиток громади і держави.
 Завдяки досвіду, майстерності, відданості обраній справі підприємство виробляє високоякісну продукцію, яку знають і цінують у багатьох країнах світу.
 
Ваше підприємство є не тільки одним з найкращих в Україні у своїй галузі, а й надійним помічником у вирішенні проблем нашого міста – за що велика вдячність від усієї громади.
 
Найтепліші привітання шлемо ветеранам галузі, які заклали фундамент під будівлю металургійного комплексу, вкладаючи силу рук, жар сердець і напругу розуму в підприємство, яке є одним із визначальних для міста.
 
Щиро бажаємо вам сталевого здоров’я, невичерпної енергії, добра і злагоди в родинах. Нехай усі намічені плани обов’язково здійсняться, хай світлою і радісною буде кожна хвилина вашого життя.
 
Хай розвивається і стає потужнішим підприємство, виходить на нові рівні економічних зв’язків, розширює ринок збуту продукції.
 
Успіхів вам і наснаги, а металургійній промисловості – розвитку та процвітання на довгі роки!
 
З повагою Ватутінський міський голова Олександр ЗАБОРОВЕЦЬ, міська рада та її виконавчий комітет