UAEU2.JPG

Шановні жителі села Чичиркозівка Ватутінської міської територіальної громади!

Щиросердно вітаємо вас з днем села, яке відзначається сельчанами та їх гостями в останню неділю червня!

Це свято об’єднує всіх його жителів, які в ньому народилися і виросли, тих, хто колись переїхав і назавжди тут залишився, хто в ньому живе й працює сьогодні, хто своєю повсякденною працею творить його історію.

Усі досягнення, якими багате село, складаються зі щоденної праці, знань і талантів кожного його мешканця. Саме в таке свято кожен відчуває себе  частиною великої родини.

Цього року День села вперше відбувається як  Чичиркозівка увійшла до складу Ватутінської територіальної громади. Нині ми велика єдина родина, поєднана спільними планами на розвиток громади та покращення життя громадівців. І всі разом ми будемо прикладати  зусилля, щоб село розвивалося, оновлювалося й змінювалося на краще, зростав його як економічний, так і культурний потенціал.

Вітаємо зі святом сельчан та від душі бажаємо, щоб взимку дрова тріщали в печах і зігрівали всю родину теплом, щоб по весні все село розквітало і дарувало всім аромат щастя, щоб влітку робота кипіла добре і весело, а осінь приємно радувала щедрими врожаями і добрими сподіваннями, щоб всі були здорові, жили в злагоді.

Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку під мирним небом і впевненості у завтрашньому дні. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та в кожній родині!

З повагою міський голова Олександр ЗАБОРОВЕЦЬ, Ватутінська міська рада, виконавчий комітет і вся громада