UAEU2.JPG

Щорічно 23 червня  ми вітаємо тих, хто працює в органах державної  влади. Саме від ефективної роботи державного службовця починається довіра до влади, формується   імідж  та ставлення до неї суспільства. На всі запити та виклики сьогодення  першим повинен реагувати саме державний службовець. Тому професія державного службовця – це, перш за все, відповідальна та копітка праця, від злагодженості якої залежить соціальна стабільність країни, реалізація започаткованих Президентом та Урядом реформ.

Системне мислення, чітке розуміння та бачення перспективи у кожній справі, застосування правових підходів у вирішенні важливих ситуацій мають стати надійними супутниками кожного державного службовця. Довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми населення. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до справи.

Нехай ваш професіоналізм, старанність, розуміння  та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям. Нехай ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку, розв’язанню повсякденних проблем мешканців громади. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні відповідального державного обов’язку.

Бажаю всім державним службовцям терпіння та витримки у всіх життєвих випробуваннях, професійних успіхів та кар’єрного зростання, добробуту, міцного здоров’я, щастя і миру, віри у себе і щасливе майбутнє України!

Державний службовець – звучить гордо! Тож нехай ваша щоденна праця користується заслуженою повагою та довірою громадян!

З повагою міський голова Олександр Заборовець