UAEU2.JPG

Шановні працівники медичної галузі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника.

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини,а тому професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм.Тож в боротьбі за людські життя ви проявляєте жертовну відданість своїй справі, ігноруючи особисті плани і проблеми, часто наражаючись на небезпеку і навіть ризикуючи власним життям.

Незважаючи на цілу низку проблем, які в останні роки намагається подолати система охорони здоров’я в Україні, ви як істинні професіонали, як мовчазні ангели-охоронці завжди готові прийти на допомогу незнайомій людині.

Останні півтора року всі працівники закладів охорони здоров'я перебувають на передовій неоголошеної "ковідної" війни, жертвуючи своїм здоров'ям і навіть життям, спрямовуючи всі сили на порятунок пацієнтів. На щастя, епідеміологічна ситуація в країні і в громаді покращується, і вселяє надію на повернення до звичного режиму роботи.

Низький уклін вам, дорогі медичні працівники, за невтомну працю, щире та відкрите серце. Завдяки вашій турботі та професійній майстерності у пацієнта з’являється надія на одужання та повноцінне життя.

Сердечно бажаю вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і невичерпної енергії та нових професійних здобутків.

Нехай благословенними будуть ваші дороги, радують друзі, колеги, зігріває родинне тепло.

Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям, а в домівках завжди панують щастя, мир і злагода.

З повагою міський голова Олександр Заборовець