gerbuk.JPG

Дорогі ватутінці, шановні гості громади!

Сердечно вітаю всіх з Днем народження нашого міста, яке відзначає своє 74-річчя.

З того часу, як місто Ватутіне з'явилось на мапі України, воно переживало різні часи: інтенсивного будівництва, звитяжної праці, розквіту, непрості часи закриття підприємств вугільної промисловості, світової економічної кризи, яка не оминула і нас, трудової міграції, часи відновлення і намагання вижити. Нині не лише в наше життя, а й усієї планети вносить корективи пандемія коронавірусної хвороби. Проте ми тримаємось і намагаємось зберегти та примножити надбання наших предків.

Найвищий скарб для будь-якого населеного пункту є його жителі -  люди, які творять його історію,  створюють енергетичну неповторність свого рідного краю.

Я щиро вдячний всім жителям Ватутіного, адже кожен з вас вносить посильний внесок у його добробут – своєю працею, активною громадською позицією, щирою любов'ю до своєї малої батьківщини.

Сердечна подяка всім, хто допомагає у вирішенні проблем громади: народному депутату Сергію Нагорняку, голові Черкаської обласної ради Анатолію Підгорному, депутатам обласної ради Олександру Коваленку, В`ячеславу Бабенку та Семену Радченку, депутатському корпусу міської та районної рад, керівникам підприємств, установ, організацій, підприємцям не тільки нашого міста, а й тих сіл, які увійшли до складу Ватутінської міської територіальної громади.

Щирі слова вдячності хочу адресувати голові новоутвореного Звенигородського району Юрію Піковському та голові Звенигородської районної ради Сергію Струку.

Завчасно дякую потенційним інвесторам, які зацікавлені в економічному зростанні нашого міста.

Я сподіваюсь що  спільними зусиллями ми зможемо зробити все можливе, аби Ватутіне мало надійне майбутнє, щоб у ньому комфортно і приємно жилось сучасникам і майбутнім поколінням, щоб воно економічно міцніло.

А всім жителям славного міста шахтарської слави бажаю міцного здоров'я, сімейного щастя,  радості в житті, добробуту кожній родині, мирного неба та божого благословення у всіх справах.

Нехай кріпить нас віра в щасливе майбутнє,  не покидає надія, що ми переможемо всі недуги і подолаємо всі перешкоди і об’єднує любов до рідного міста.

А ще прошу під час святкування обов`язково використовувати в місцях скупчення людей засоби індивідуального захисту та дотримуватись соціальної дистанції. Ці застережні заходи допоможуть уникнути поширенню коронавірусної інфекції та збережуть життя і здоров`я.

Зі святом всіх. З Днем міста!

З повагою міський голова Олександр ЗАБОРОВЕЦЬ