UAEU2.JPG

Дорогі наші ветерани, діти війни, шановні ватутінці та мешканці сіл Скаливатка, Стецівка, Юрківка, Чичиркозівка!

 Прийміть щирі вітання зі святом Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а також Днем  пам’яті та примирення!

Цей святий день завжди викликає почуття радості, безмежної гордості за український народ, який у кровопролитних боях, через мільйони жертв здобув таку жадану перемогу. Не злічити подвигів – бойових і трудових, здійснених під час Другої світової війни. Не перелічити героїв відомих і не відомих, живих та полеглих. Важко знайти українську родину, у родоводі та пам'яті якої немає особистих втрат. Наш народ заплатив страшну й криваву ціну за перемогу – понад 100 мільйонів життів.

Сьогодні ми знову платимо високу ціну, бо змушені відстоювати свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни, право на щасливе майбутнє наших дітей.

У ці дні ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, кому завдячуємо нашим життям, перед полеглими на полях битв чи в концтаборах, перед самовідданими працівниками тилу, перед кожним хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму. Ми пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир, і вклоняємося нашим нинішнім захисникам – гідним нащадкам дідів та прадідів.

Щиро бажаю всім нам міцного здоров'я, мирного неба, родинного затишку та багато років життя. Нехай у ваших серцях ніколи не згасає надія на щасливе майбуття нашої країни. І маю надію, що усі разом, у злагоді, згуртовано ми обов’язково збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну.

Вічна пам'ять полеглим, честь і слава живим!

З повагою міський голова Олександр Заборовець