UAEU2.JPG

Шановні  мешканці громади!

Від щирого серця  вітаю зі світлим святом Воскресіння Господнього!

У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Не тільки тому, що воно приходить з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, а й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри  над безнадією.

Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими. 

Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, відійшов у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

На жаль, другий рік поспіль ми маємо відмовитись від нашої традиції масово йти до церкви, щоб у спільній молитві привітати Воскресіння Христа. Заради збереження життя та здоров’я тих, кого любимо, своїх рідних і близьких та весь український народ - залишаймося вдома, щоб об'єднавши зусилля зупинити розповсюдження хвороби, яка вже забрала життя мільйонів людей на планеті. Давайте скористаємось он-лайн технологіями, щоб подивитись святкові літургії та при освяченні Великодніх кошиків будемо дотримуватись усіх заходів безпеки.

Дорогі брати і сестри у Хресті! Нехай Світле Воскресіння Христове увійде у кожну домівку торжеством світлого і прекрасного, наповнить душі вірою і надією.

Щиро бажаю всім здоров’я, миру, поміркованості у поступах на життєвих дорогах, щоб життя було чистим,  як Святий  Благодатний  вогонь,   щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Нехай цей Великий День дарує всім щастя, очистить душі, наповнить їх добром та укріпить віру.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! 

З повагою міський голова Олександр Заборовець