gerbuk.JPG

Шановні пожежники!

Вітаю вас з професійним святом – Днем працівників пожежної охорони!

У день професійного свята хочу привітати працівників мужньої та самовідданої професії – пожежників! Ви не раз доводили безмежну відданість обраній справі, яка завжди знаходилась на межі ризику. 24 години на добу ви готові прийти на допомогу кожному з нас, і як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

Ваша нелегка професія не знає вихідних та свят, це напружена праця вдень і вночі, в спеку і холод. Ви приходите на допомогу іншим ризикуючи власним життям, самовіддано боретесь із стихійними лихами та завжди готові до будь-яких викликів.  

Хочу подякувати й ветеранам пожежної охорони. Ваші фахові знання та безцінний досвід є надзвичайно важливими у пожежно-рятувальній справі. Прийміть безмежну вдячність за вашу нелегку, але таку необхідну та важливу роботу, якій ви присвятили значну частину свого життя.

Низький вам уклін за професіоналізм, витримку, врятовані життя. Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої енергії і стійкості духу, а у ваших родинах нехай завжди панують мир та злагода. І нехай ваші серця завжди зігріває тепло людської подяки за підтримку та професійну допомогу у складних життєвих ситуаціях.

З повагою міський голова Олександр Заборовець