UAEU2.JPG

Шановні працівники підприємств житлово-комунального  господарства та побутового обслуговування населення!

Щиро вітаю вас з професійним святом та висловлюю вдячність за нелегку і вкрай важливу роботу – забезпечення комфортних умов життя громадян.

Сьогодні для кожного з нас комунальні блага стали звичною нормою життя, і зачасту люди не замислюється над тим, скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування.  Тож запорукою успішного розвитку житлово  – комунальної сфери є високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність у виконанні поставлених завдань.

Кожна пора року ставить перед вами свої виклики і обсяги роботи, але ремонт житлового фонду, забезпечення водою і теплом осель, благоустрій парків і скверів, озеленення та зовнішнє освітлення вулиць – це та буденна робота комунальників, яка робить нашу громаду кращою, створює комфорт, хороший настрій та гарне самопочуття її мешканцям.

Працівники побутового обслуговування населення забезпечують необхідними товарами і послугами з ремонту побутової техніки, пошиття та ремонту взуття, одягу та в створенні стильного та вишуканого образу і постійно піклуються про розширення їх спектру та задоволення потреб містян та жителів сільської місцевості.

Сердечне спасибі вам за невтомну працю й відданість обраній професії. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, достатку та впевненості в завтрашньому дні, здійснення життєвих планів та сподівань. Керівникам витримки та згуртованості в колективах, і щоб у відносинах із споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння.

З повагою міський голова Олександр Заборовець