UAEU2.JPG

Шановні жінки!

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - Міжнародного жіночого дня, яке відбзначається 8 березня!

З давніх давен жінку вважали берегинею родинного затишку, традицій та духовних святинь. Чоловіки пишалися її жіночою вродою та вклонялися багатогранності: ніжності, тендітності і водночас рішучості, наполегливості та сміливості і кожного дня дякували за теплі та затишні вечори, за підтримку та натхнення, за надійну опору, блискучий розум, мудрість та любов.

Тож недаремноце свято припадає на початок весни, на пору року, коли все розквітає і починається нове життя. А поки буде жити любов’ю і надією жіноче серце, буде жити наша земля і народжуватимуться діти.

Дорогі представниці прекрасної половини людства, дорогі жінки! Бажаю вам, весняного настрою, тепла та гармонії в душі, міцного здоров’я  і  родинного затишку.

Нехай рідні та близькі оточують турботою та теплом, а колеги та друзі дарують увагу і гарний настрій. Нехай ваша доброта, ніжність завжди сповнюють серця чоловіків  радістю та любов’ю, безмежного вам щастя, здійснення мрій, бажань та життєвих планів.  

Завжди залишайтеся такими привабливими,  чарівними та коханими, і завжди будьте ідеалом любові, ніжності та взірцем терпіння і уваги.

Щасливої вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, і квітів – ніжних і духмяних. 

З повагою міський голова Олександр Заборовець