gerbuk.JPG

Шановні мешканці Ватутінської громади!

Сердечно вітаю з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Це улюблені свята з дитинства для кожної людини, а ще це пора відпочинку, забав, незабутніх зустрічей та здійснення бажань.

Відходить в минуле 2020 рік, який був нелегким не лише для нашої країни, а й для усього світу. Нехай же він забере з собою всі негаразди, марні хвилювання, сумні спогади та тяжкі хвилини.Будемо щиро сподіватись, що новий рік стане для України роком змін та соціально-економічного зростання, роком миру, стабільності, духовного оновлення, національної злагоди і єдності та виправдає всі наші добрі надії, прагнення і сподівання.

Бажаю всім у новому році міцного здоров’я, родинного тепла, щирих думок та помислів, оптимізму та незгасної віри у власні сили та можливості. Нехай новий рік принесе натхнення, наснагу та сили для здійснення усіх задумів та планів, а казкова чарівність новорічних свят продовжується протягом всього наступного року.

Нехай рік, що настає, буде  багатим на приємні події, щедрим на урожаї, рясним на здобутки та перемоги, а для України стане роком зміцнення державності, єдності територій, духовного оновлення та роком, в якому в країні запанує довгоочікуваний мир.

Хай тепло Різдвяної Зірки зігріває серця протягом усього року та наповнює їх любов’ю, домівки повнить добром, радістю та Божим благословенням.

Зичу, щоб рік новий став для кожного з нас роком добрих змін.

Веселих та радісних свят, дорогі земляки!

З повагою міський голова Олександр Заборовець