UAEU2.JPG

Шановні працівники енергетичної галузі!

Щиросердно вітаю з професійним святом – Днем енергетика, яке відзначається щороку 22 грудня!

Це свято об’єднує  людей, які віддають всю свою енергію, сили, знання та вміння заради благородної справи – дарувати світло і тепло кожній оселі та забезпечувати стабільне функціонування всіх галузей економіки країни.

Важливість та значимість вашої професії давно визнана людьми. Електроенергетика сьогодні є основою економіки країни, а працівники галузі по праву вважаються творцями прогресу та розвитку. Висловлюю слова вдячності та поваги теперішнім працівникам та ветеранам галузі, які присвятили цій сфері діяльності значну частину життя.

Час вимагає активного впровадження новітніх енергозберігаючих технологій та пристроїв, зміни психології споживачів енергетичної продукції. Тож сподіваюся, що ваші зусилля у цьому напрямку знайдуть розуміння і підтримку української громади.

З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, нових творчих здобутків, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, добра, достатку вам та вашим сім'ям, успіхів у всіх починаннях, мирного неба і злагоди.

З повагою міський голова Олександр Заборовець