gerbuk.JPG

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть щирі і сердечні вітання з Днем місцевого самоврядування - святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту місцевої демократії!

Дійсно, це свято людей, яких обирає суспільство: людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

День місцевого самоврядування стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою державності та демократії. До цього Україна йшла довгі роки, і не випадково саме 7 грудня ми відзначаємо це свято, адже в цей день 1990 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про місцеві ради народних депутатів Української РСР та місцеве самоврядування».

Зрештою, не так важливо, яку річницю відзначають органи місцевого самоврядування. Головне, що такий день є, бо це свято не лише депутатів і тих, хто працює в місцевій владі, а й усіх виборців, бо вони теж зацікавлені в розвитку самоврядних громад.

Сьогодні депутати усіх рівнів, міські голови, старости знаходяться на передовій розвитку й утвердження основ народовладдя. Бо саме важелі місцевого самоврядування дозволяють людям відчувати себе повноправними господарями в своїй громаді та державі.

Висловлюю вдячність депутатам, працівникам структурних підрозділів та старостам за самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність, наполегливість та готовність в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи стане часткою творчої роботи кожного з нас.

А також дякую громадівцям за любов до рідного краю, за самовіддану щоденну працю та високу активність у громадському житті.

Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у мирному майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і добробуту українського народу.

Міцного здоров’я всім, нових звершень у відповідальній роботі, успіхів у справі служіння своїй громаді, рідному краю і Україні.

Зі святом !

З повагою міський голова Олександр Заборовець