gerbuk.JPG

22 грудня члени виконавчого комітету вдруге протягом місяця зібрались на засідання, щоб розглянути вкрай важливі питання, що потребують нагального вирішення. Засідання провів міський голова Олександр Заборовець.

У зв’язку з тим, що на розгляд виконавчого комітету були винесені резонансні питання щодо тарифів на водопостачання та водовідведення, на зібрання прийшли містяни, щоб висловити свою позицію з недопущення значного збільшення тарифів.

Представив проекти рішень по тарифам керівник комунального виробничого підприємства «Водоканал» Василь Паламарчук. Після тривалого обговорення, тарифи були прийняті. Але для зменшення навантаження на споживачів, відшкодування частини тарифу на себе взяв міський бюджет. Так тариф на послугу з централізованого водопостачання затверджено в розмірі 34,06. Із них споживач буде сплачувати 27,56 грн. (6,50 – місцевий бюджет). Тариф на послугу з централізованого водовідведення – 35,0 грн. Із цієї суми споживач послуги  сплачуватиме 28,50 грн..

Окрім цього на виконкомі схвалено проект бюджету Ватутінської міської територіальної громади на 2021 рік та прогноз бюджету міської територіальної громади на 2022-2023 роки, проект Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Ватутінської територіальної громади на 2021 рік, проект Програми розвитку вторинного рівня медичної допомоги в м.Ватутіне та підтримки комунального некомерційного підприємства «Ватутінська міська лікарня Ватутінської міської ради» на 2021 рік, проект Програми проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Ватутінської міської ради на  2021 рік, прийнято рішення про визначення Ватутінського комунального виробничого підприємства “Водоканал” виконавцем комунальної послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики